•  100% Veganskt
  •  Fri frakt över 599 kr
  •  Snabba leveranser
0 kr
599 kr till fri frakt
0

Vegangoods om oss

 

Om oss

Bakom Vegan Goods står ett ungt par som själva är hängivna veganer. Båda har även ett brinnande intresse för djurens rättigheter och miljöfrågor. Genom att starta Vegan Goods vill vi bidra till en grönare och bättre värld för alla varelser på vår planet!

Vårt mål är även att ge dig som kund enkel tillgång till ett brett sortiment av veganska produkter i hög kvalitet. Vi kommer kontinuerligt återinvestera i produktutveckling för att kunna erbjuda dig just detta. Av personliga erfarenheter upplever vi att det veganska sortimentet i stora delar av Sverige just nu är begränsat och ibland problematiskt att hitta. Det vill vi förändra!

En självklarhet för oss är också att minimera vår miljöpåverkan och arbeta mot en mer hållbar miljö. Detta gör vi bland annat genom noga utvalda företagspartners, emballage och arbetssätt. Det är en process som ständigt kommer utvecklas och förbättras i takt med resurserna och kunskapen som behövs.

Företagsinformation

Adress: 
Vegan Groceries Sverige AB
Hästhovsvägen 3
734 39 Hallstahammar

E-post: [email protected]
Telefon: ​​​0220-77 22 34

Org.nr: 559184-3833
VAT-nr: SE559184383301

Godkänd för F-skatt.

​​​​​

Nordisk E-handelscertifiering

Vegan Goods är certifierade av Nordisk E-handelscertifiering, det innebär att du som kund kan känna dig trygg när handlar hos oss. För att bli certifierade av Nordisk E-handelscertifiering måste företaget uppfylla strikta krav som visar att man driver en ärlig och seriös E-handel.

Nordisk E-handelscertifiering erbjuder även dig som konsument köpskydd på upp till 10 000 kronor per köp om något skulle gå fel.

Klicka här för att se vårt certifikat.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen